Hoppa till huvudinnehåll

Air Liquide lanserar EXELTOP™ – nästa generations regulator för industrigasflaskor

Exeltop

EXELTOP™ är ytterligare en världsnyhet från Air Liquide. Den lanserades första gången i Norden på HI-mässan 2015 i Danmark och är en avancerad inbyggd tvåstegsregulator som är utvecklad för gasanvändare som har fokus på ergonomi, kostnadseffektivitet, noggrannhet och maximal säkerhet. EXELTOP är ett resultat av Air Liquides innovativa teknologi och ledande expertis och ger svetsaren maximala fördelar.

Exeltop
EXELTOP

På HI-mässan 1996 lanserade Air Liquide världens första inbyggda regulator för industrigasflaskor, ALTOP™, som idag är bästsäljare i mer än 35 länder i världen. Med efterföljaren EXELTOP sätter Air Liquide nya standarder för säkra och användarvänliga industrigasflaskor.

Hos Air Liquide sätter vi användarens behov i centrum. Vi utvecklar lösningar som har fokus på användarvänlighet, säkerhet och ekonomi. Vi tror att innovativa och genomtänkta flasklösningar ger våra gaser ett mervärde, något som i sin tur ökar våra kunders konkurrenskraft. Det är kärnan i strategin bakom allt vårt utvecklingsarbete.

För mer information är du välkommen att kontakta Leif Zachrisson, Sales Manager Manufacturing & Process, leif.zachrisson@airliquide.com eller +46 705 76 71 71. 

Läs mer:

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44