Hoppa till huvudinnehåll
ALbee

ALbee™

Den moderna gasflaskan

ALbee™ – den moderna gasflaskan som förenklar ditt arbete

ALbee with Minitop
ALbee med Minitop

Du kan få din ALbee i en 5- eller 11-liters gasflaska, d v s den passar dig som har ett mindre behov och vill ha en smidig, säker och ekonomisk lösning för ditt gasbehov. Sortimentet består av 6 olika gassorter (argon, argonblandning, acetylen, oxygen, nitrogen och helium).

ALbee gasflaska har inbyggd regulator och synligt ON/OFF-reglage, tydligt och enkelt ställbart flödesreglage samt mycket tydlig innehållsmätare som ger bra kontroll. Gasflaskan är lämplig för svetsning och skärning, VVS och HVAC-sektorn. ALbee COOL nitrogen är en gasflaska speceillt framtagen för kyl- och värmepumpstekniker och avsedd för provtryckning av värme- och luftkonditioneringssystem. Läs mer om ALbee COOL nitrogen.

ALbee är en modern gasflaska som gjort succé bland svetsare inom alla områden, som vill ha en smidig gasflaska med stor kapacitet. ALbee hjälper dig att spara både tid och pengar och gör ditt arbete säkrare och mer flexibelt.

Läs hur de anställda på DynaMate (PDF) i Södertälje kan utföra sitt arbete snabbare och med mindre påfrestning genom att använda ALbee.

Gas till ballonger

Helium till ballonger
ALbee Fly heliumballonger för en lyckad fest

Gör det ännu festligare på din studentfest, ditt barnkalas, födelsedagen eller bröllopet! ALbee Fly ger ditt party ett lyft med heliumballonger. Mer information om gas till ballonger hittar du på ALbee Fly.

Köp din gasflaska online!

Du kan smidigt köpa din gasflaska online och få den fraktfritt skickad direkt hem. Besök vår ALbee webshop

Gå med i V.I.bee Club och tjäna poäng på dina köp!

V.I.bee Club är en lojalitetsklubb för dig som använder ALbee. Samla poäng och du kan få din nästa fyllning helt utan kostnad. Läs mer om hur du samlar poäng på V.I.bee Club

ALbee, broschyr

PDF - 1015 KB

Läs mer om ALbee och ALbee Fly

Branscher som använder ALbee

Läs mer om användning av ALbee gasflaskor inom din bransch: