Hoppa till huvudinnehåll
ALbee

ALbee™

Den moderna gasflaskan

ALbee™ – den moderna gasflaskan som förenklar ditt arbete

ALbee är en modern gasflaska som gjort succé bland svetsare inom alla områden, som vill ha en smidig gasflaska med stor kapacitet. ALbee hjälper dig att spara både tid och pengar och gör ditt arbete säkrare och mer flexibelt.

Köp din gasflaska

ALbee gasflaska finns i 5 eller 11 liter, d v s den passar dig som har ett mindre behov och vill ha en smidig, säker och ekonomisk lösning för ditt gasbehov. Sortimentet består av 6 olika gassorter (argon, argonblandning, acetylen, oxygen, nitrogen och helium).

Du kan köpa din gasflaska hos någon av våra återförsäljare.

När du har köpt en ALbee-flaska, är det du som har ägarrätten. Din flaska följer lagen när det gäller underhåll, tryckprovning och gasfyllning. Flaskan är köparens egendom, och kan därför inte köpas tillbaka. Tomma gasflaskor kan bara bytas till gasflaskor av samma typ, såvida du inte önskar betala mellanskillnaden.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice, som kan svara på allt som rör leveranser av gas och priser på fyllning av gasflaskor.

När flaskan är tom

Du kan köpa återfyllning av din ALbee gasflaska hos någon av våra återförsäljare. Vi har nära 200 försäljningsställen över hela landet och därmed också ett försäljningsställe nära dig. Du betalar endast för gasen, och alltså inte för en ny gasflaska.

ALbee, broschyr

PDF - 994.34 KB

Gas till svetsning, skärning och HVAC-applikationer

ALbee gasflaska har inbyggd regulator och synligt ON/OFF-reglage, tydligt och enkelt ställbart flödesreglage samt mycket tydlig innehållsmätare som ger bra kontroll. Gasflaskan är lämplig för svetsning och skärning, VVS och HVAC-sektorn. ALbee COOL nitrogen är en gasflaska speceillt framtagen för kyl- och värmepumpstekniker och avsedd för provtryckning av värme- och luftkonditioneringssystem. Läs mer om ALbee COOL nitrogen.

Läs hur de anställda på DynaMate i Södertälje kan utföra sitt arbete snabbare och med mindre påfrestning genom att använda ALbee.

Gas till ballonger

Gör det ännu festligare på din studentfest, ditt barnkalas, födelsedagen eller bröllopet! ALbee Fly ger ditt party ett lyft med heliumballonger. Mer information om gas till ballonger hittar du på ALbee Fly.

Säkerhetsdatablad

Säker hantering av gaser förutsätter att du som användare lär känna produkten och de säkerhetsbestämmelser som gäller. Läs därför alltid säkerhetsdatabladet noga!

Branscher som använder ALbee

Läs mer om användning av ALbee gasflaskor inom din bransch:

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44