Hoppa till huvudinnehåll

ALPHAGAZ™

Gaser till din analys

ALPHAGAZ™ är gaser för laboratorier, analyser och processkontroll

Air Liquide levererar ALPHAGAZ som är vårt varumärke för gaser som bl a används på ett laboratorium, t ex bärgas, spolgas, nollgas och instrumentgas. Vi har gjort det lätt för dig att välja rätt gas genom att erbjuda två renhetsgrader på gasen. ALPHAGAZ 1 har en garanterat låg nivå på orenheter, och den rekommenderar vi därför till de flesta applikationer för laboratorier, analyser och processkontroll. ALPHAGAZ 2 används när du ska arbeta med applikationer och analyser inom ppb-området (ppb = miljarddelar), d v s när du har ännu högre krav på renhet.

Vi levererar också ren gas i flytande form (nitrogen, argon och helium). Dessa gaser har samma specifikationer som ALPHAGAZ 1 när det gäller renhet och används när du behöver stora mängder gas, t ex nitrogen och argon som används med ICP- och FTIR-instrument eller helium för att kyla magneter i instrument som t ex NMR-spektrometrar.

ALPHAGAZ

ALPHAGAZ – fördelar

ALPHAGAZ har en rad fördelar och ger dig bästa möjliga kvalitet och säkerhet din applikation:

  • Garanterat låg nivå på kritiska orenheter.
  • Garanterad spårbarhet med serienummer på varje flaska.
  • Analyscertifikat följer med varje gasflaska.

Leverans av ALPHAGAZ

Air Liquide levererar ALPHAGAZ i olika volymer.

Behöver du gas i stora mängder kan vi leverera den i flytande form via tankbil. Vi installerar då en lämplig tank och förångare med kontroll av din gasförbrukning. Vi levererar även gasen på gasflaskor.

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Läs mer om utrustning och gastillbehör

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Läs mer om våra tjänster:

Branscher som använder ALPHAGAZ

Läs mer om användning av ALPHAGAZ inom din bransch:

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44