Hoppa till huvudinnehåll
På myGAS som är Air Liquides kundportal kan du beställa gas online när som helst på dygnet.

Om kundportalen myGAS

Köp din gas hos våra agenter/återförsäljare eller beställ på myGAS!

myGAS – Air Liquides kundportal

myGAS är din genväg till Air Liqiude. Här beställer du gas och utrustning, ser dina fakturor och får produktinformation. Registrera dig idag.

Hitta ditt närmaste försäljningsställe

Du kan köpa industrigas hos våra agenter och återförsäljare!

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN INDUSTRIGASER

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN ALBEE KÖPFLASKA

Beställ industrigas och utrustning på myGAS – Air Liquides kundportal

JA TACK, JAG VILL HA MER INFORMATION (NY KUND)

BESTÄLL GAS (REDAN KUND)

OBS! Kundspecifika blandningar och flytande gas kan dock inte beställas på myGAS. Kontakta oss för mer information. 

Så här fungerar myGAS

myGAS kan du beställa gas och utrustning online när som helst på dygnet. Välj mellan att få din leverans via någon av våra återförsäljare eller direkt från Air Liquide. Du kan också komma och hämta gasen hos närmaste återförsäljare, om det skulle passa dig bättre. Vi har ett rikstäckande nätverk med återförsäljare som vi har ett tätt samarbete med, så att du som kund alltid kan köpa gas i ditt närområde.

Förutom att du snabbt och enkelt kan beställa din gas och utrustning på myGAS kan du här också se din order- och fakturahistorik, liksom aktuellt lagersaldo för flaskor och paket.

myGAS är en kundportal som är transparent och intuitiv, där du sköter allt som har med ditt gasbehov att göra. Du når ditt myGAS-konto var och när som helst, bara du har internetuppkoppling. Om du är administratör i din verksamhet kan du ge dina medarbetare tillgång till de delar av myGAS som passar till deras respektive ansvarsområde.

Beställ online
Du kan lätt och snabbt beställa online – när det passar dig. Du har alltid tillgång till aktuell orderstatus och information om leveranserna. Du kan när som helst be om en gasoffert och även få andra erbjudanden.

Bättre överblick över fakturor
Alla dina dokument är samlade på ett ställe, så att du får överblick över din orderhistorik, ditt lagersaldo inklusive lagerrörelser, dina avtal och fakturor. Under dina personliga inställningar kan du även välja hur du vill ta emot din faktura och göra din betalning online.

Enkel tillgång till produktinformation och rådgivning
Du kan smidigt få den information online som du behöver om gaser, utrustning och tjänster. Vår gaskatalog har användarvänliga sök- och filterfunktioner så att du enkelt hittar de produkter du använder inom ditt specialområde. Här finns produktinformation och säkerhetsdatablad och detaljerad information om användningsområde och transporter. Om du behöver hjälp att välja rätt gas kan du testa vår GasGuide, där du lätt hittar de gaser du har användning för.

Registrera dig på myGAS här eller kontakta Kundservice, telefon 020-44 01 44.

Välkommen – vi hjälper dig gärna!

Du kan smidigt köpa din ALbee gasflaska online och få den fraktfritt skickad direkt hem. Du kan också beställa en gasfyllning som du själv hämtar och betalar direkt hos närmaste återförsäljare.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44