Hoppa till huvudinnehåll

För dig som är student – möt Air Liquide på EEE-Arbetsmarknadsdagar i Lund!

Vi hälsar dig som är student välkommen till vår monter på EEE-Arbetsmarknadsdagar, Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet, den 22 februari! Air Liquide finns på plats i byggnad EC2 och i montern träffar du representanter från Finansavdelningen och HR.

Vi är alltid intresserade av att träffa motiverade studenter och berättar gärna om de karriärmöjligheter som finns på Air Liquide. Vi har bl a ett program för nyutexaminerade studenter som vi kallar ALLEX, vars mål är att rekrytera talanger till en karriär på företaget, nationellt eller internationellt.

Är du i slutet av dina Master-studier? Då kan du söka till Summer school i Paris som är en veckas event där top-studenter från hela världen samlas på vårt huvudkontor i Paris för att lära sig mer om företaget. Under denna vecka får deltagarna träffa delar av ledningen, som presenterar Air Liquides mångfacetterade verksamhet, delta i utmanande business case övningar och följa med på spännande site-besök. Allt betalas självklart av Air Liquide.

Välkommen till vår monter så berättar vi mer!

Läs mer om Air Liquide på vår Karriärsida

EEE-dagarna
EEE-dagarna är en årlig mässa med ca 75 utställande företag och 4000 besökare. Mässan arrangeras av studentföreningen Lundaekonomerna och vänder sig till studenter inom Business Administration, Ekonomi och IT. I år äger den rum den 21-22 februari.
Läs mer om eee2018 

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44