Hoppa till huvudinnehåll

Drycker

Air Liquide levererar gaslösningar till dryckesindustrin

Air Liquide utvecklar lösningar, som omfattar gaser, utrustning och tjänster, som kan hjälpa dig som producerar drycker att uppnå en optimerad produktion. Vi kan t ex hjälpa dig med allt från lösningar för kolsyrning (karbonisering) av öl till optimering av förpackningar och distribution. Oavsett vilken typ av drycker du producerar, gör våra lösningar det möjligt för dig att uppnå dina effektivitets- och produktionsmål utan att du behöver ge avkall på säkerheten.

Livsmedelssäkerhet och kvalitet är mycket viktiga faktorer vid produktion av drycker eftersom konsumenterna har mycket specifika förväntningar på produkterna. Våra experters långa erfarenhet och omfattande kunskap gör att vi kan möta branschens höga krav på bl a smak och hållbarhet.

Läs mer om Air Liquides gaser för dryckesindustrin:

Säkerhet

Air Liquides produktion av koldioxid och nitrogen till livsmedels- och dryckesindustrin, t e x bryggerier, följer HACCP-principen.

Expertis och tjänster

Våra experter arbetar tillsammans med dig för att utveckla dina processer så att du får en optimal tillverkning av din dryck.

Våra lösningar för dryckesindustrin omfattar följande tjänster:

 • Hjälp att välja optimal gasblandning
 • Utrustning och installation av gasförsörjning
 • Konsulthjälp och teknisk support
 • Gasanalyser och mätningar
 • Produkttester
 • Medverkan vid uppstart och intrimning av processen
 • Utbildning av din personal

Bryggerier

Air Liquide levererar gaser och utrustning till bryggerier och våra experter har dessutom många års erfarenhet av att samarbeta med bryggerier. Vi erbjuder en mängd olika gasblandningar för att passa olika behov. Våra ALIGALTM gaser är certifierade enligt HACCP.

Drycker – värdekedja

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Certifierade gaser

  Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande standarder för säkerhet och kvalitet för livsmedelsprodukter.

 • 02

  Kunskap om bryggerier

  Air Liquide utvecklar ständigt nya applikationer och utrustning för dryckesindustrin. Våra experter hjälper dig att hantera dina utmaningar och fokuserar på att hjälpa dig att förbättra din produktion, kvalitet och lönsamhet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- och utvecklingscentra arbetar ständigt med att utveckla nya, ännu säkrare och effektivare, lösningar för dryckesindustrin.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44