Hoppa till huvudinnehåll

Elektroniktillverkning

Elektroniktillverkning

Air Liquide levererar gaser, tjänster och support för bättre kostnadseffektivitet och ökad kvalitet i lödprocesserna vid tillverkning av elektronikkomponenter. Oxidering, dålig vätbarhet och höga temperaturer kan t ex skada lödförbandet vid lödning av kretskort. Med hjälp av nitrogen skapar man en inert atmosfär under lödningen som motverkar dessa oönskade effekter.

Läs mer om Nexelia för våglödning och omsmältningslödning.

Vi hjälper dig att anpassa din tillverkning till nya krav

Ny teknik för montering av elektronikkomponenter har gjort att produkterna blivit mindre, lättare och billigare. För att förbli konkurrenskraftig på dagens marknad behöver du som tillverkare av elektronikkomponenter hålla jämna steg med den snabba teknikutvecklingen, samtidigt som du måste vara kostnadseffektiv och givetvis ta hänsyn till gällande regelverk. Air Liquide har den expertis som krävs för att hjälpa dig i detta arbete. Vi samarbetar med elektroniktillverkare sedan 1990-talet och har lång erfarenhet av att ta fram lösningar för dina processer, d v s montering, testning, lagring och rengöring.

Air Liquide-koncernen erbjuder gaslösningar till elektronikindustrin

På Air Liquide-koncernens hemsida kan du läsa om våra globala innovativa gaslösningar till elektronikindustrin, bl a för tillverkning av halvledare, solceller och platta bildskärmar. Air Liquide Electronics levererar en rad olika produkter och tjänster för avancerade elektronikföretag världen över, bl a:

  • Produktion av gas på plats hos användaren
  • Leveranser av flytande gas (bulk)
  • Utrustning och installationer
  • Analystjänster
  • Hantering av gaser och kemikalier
Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44