Hoppa till huvudinnehåll
Flygplanstillverkning

Flygplanstillverkning

Air Liquide erbjuder gaslösningar till flygplansindustrin

Air Liquide erbjuder industri- och specialgaser, utrustning och tekniska tjänster för en rad applikationer som används vid tillverkning av flygplan. ALNAT™ är vårt omfattande produktprogram för värmebehandling av metaller som är utvecklat för att effektivisera dina processer och optimera din produktion. ARCAL™ är Air Liquides produktprogram för skyddsgaser vid gasbågssvetsning.

Vi vet att din bransch – flygplansindustrin – står inför många utmaningar: att bygga flygplan som är tysta, energisnåla och miljövänliga, samtidigt som du måste uppfylla mycket strikta säkerhetskrav. Du som tillverkare behöver lättare material i form av nya legeringar och kompositmaterial och nya teknologier för att kunna konkurrera på marknaden.

 

 

Flygplanstillverkning – värdekedja

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Gaslösningar med hög kvalitet

  Våra gaser är anpassade till de nya lätta kompositmaterial som används vid tillverkning av komponenter och underhåll av flygplan.

 • 02

  Tillförlitlighet

  Air Liquides gaslösningar är tillförlitliga, reproducerbara och tillverkade enligt strikta och ständigt föränderliga regelverk.

 • 03

  Experter i världsklass

  Air Liquide är ett globalt bolag med ett internationellt nätverk av experter som är specialiserade på värmebehandling, svetsning och efterbehandling. De hjälper dig att arbeta med din utveckling och dina innovationer.

 • 04

  Hållbara lösningar

  Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling. Våra lösningar för flygplansindustrin har utvecklats med hänsyn till miljön och befintliga regelverk.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44