Hoppa till huvudinnehåll

Fordonstillverkning

Air Liquide erbjuder gaslösningar till fordonsindustrin

Air Liquide erbjuder en rad olika lösningar, som omfattar gas, utrustning och tjänster, för bl a svetsning, skärning, värmebehandling, kalibrering och analyser, till fordonsindustrin. Våra experter hjälper dig när du behöver optimera din process och vill säkerställa att din verksamhet och personal är säker när det gäller användning och hantering av gaser.

För oss är det viktigt att du får den kvalitet och prestanda du behöver på gas och tillhörande utrustning i din verksamhet och att du får dina leveranser fram till den plats där du ska använda dem.

Värmebehandling

Air Liquide erbjuder gasapplikationer för värmebehandling under vårt produktnamn ALNAT™. I vårt koncept ingår att vi hjälper dig att förbättra din process och att följa de strikta regler och säkerhetskrav som gäller för värmebehandling inom fordonsindustrin.

Svetsning

Fordonsindustrin kräver allt lättare material i takt med att miljökraven blir hårdare. Våra avancerade svetslösningar hjälper dig som tillverkare att designa lättare fordon som släpper ut färre avgaser. Vi erbjuder en rad teknologier inom båg- och lasersvetsning samt industrigaser som kan hjälpa dig att förbättra kvaliteten på svetsarbetet och därmed öka din produktivitet. Våra ARCAL™ skyddsgaser är utformade för dina specifika behov och krav på prestanda.

Kalibrering och analyser av avgaser

Air Liquide erbjuder ett komplett program av rena specialgaser och specialgasblandningar, ALPHAGAZ™, liksom utrustning för gashantering för analysinstrument som kalibrerar och analyserar avgaser från fordon och motorer. Våra gaser är utformade för alla typer av emmissiontester i lab och på väg.

Fordonstillverkning – värdekedja

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Ett brett utbud

  Vi erbjuder flaskgaser i olika volymer liksom all gasutrustning som du behöver. Vi levererar också gas på tank och lösningar som innebär produktion av gas på plats vid din anläggning.

 • 02

  Fokus på noggrannhet

  Renhet, analysnoggrannhet, pålitlighet och snabba leveranser gör att du kan uppfylla de krav och leverera de resultat som krävs för fordonsbranschen.

 • 03

  Kvalitet

  Air Liquide tillverkar gaser i en rad olika renheter för att täcka dina behov. Vi gör dessutom skräddarsydda analyser utifrån dina önskemål.

 • 04

  Innovation

  Air Liquides experter får stöd av vårt globala nätverk inom forskning och utveckling.

 • 05

  Hållbarhet

  Våra produkter – ARCAL™, LASAL™ m fl – för stål- och metallbearbetning har utformats med tanke på miljön, vilket innebär minskade utsläpp av koldioxid och nitrogenoxid.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44