Hoppa till huvudinnehåll

Läkemedel och Bioteknik

Air Liquide levererar gaslösningar för tillverkning av läkemedel

Air Liquide erbjuder säkra och tillförlitliga gaslösningar, PhargalisTM, till farmaceutisk och bioteknisk industri. Vår expertis omfattar applikationer som t ex temperaturkontroll och inertering och vi erbjuder dig även tjänsten StelioTM, ett tillförlitligt och effektivt verktyg för spårbarhet inom din egen verksamhet.

Patientsäkerhet är avgörande för farmaceutisk och bioteknisk industri. Verksamheten är ofta komplex och tillverkning av bl a läkemedel styrs av rigorösa regelverk. Därför krävs spårbarhet och noggrann kvalitets- och processkontroll för de gaser som används i produktionen. I ett nära samarbete med dig installerar vi kostnadseffektiva och skräddarsydda gaslösningar. Vi säkerställer att både gasleveranser och gashantering sker på säkrast möjliga sätt i din verksamhet. Våra gaser produceras och levereras enligt The Joint IPEC-PQG Good Manufacturing Practices Guide for Pharmaceutical Excipients 2006 och specifikationerna i den Europeiska Farmakopéen.

Läs mer om Air Liquides gaser till farmaceutisk industri:

Läkemedel och Bioteknik

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Experter inom din bransch

  Vi har expertis inom din bransch och levererar tillförlitliga och högrena gaser och säkra metoder för gasförsörjning, anpassade efter dina krav och behov.

 • 02

  Skräddarsydda lösningar

  Air Liquide har expertkunskaper inom bl a temperaturkontroll och inertering, vilket gör det möjligt för oss att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar för hela leveranskedjan i din verksamhet.

 • 03

  Uppfylla lagkrav

  Vi arbetar tillsammans med dig så att du kan följa befintliga kvalitets- och lagkrav inom ditt område. Våra gaser produceras och levereras enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och specifikationerna i den Europeiska Farmakopéen.

 • 04

  Kvalitetskontroll

  Vi har utvecklat en rad gasprodukter särskilt avsedda för API-tillverkare (Active Pharmaceutical Ingredients) och läkemedelsprodukter. Våra högrena gaser är spårbara och levereras med analyscertifikat och tillverkningscertifikat.

 • 05

  Tillförlitliga leveranser

  Tack vare Air Liquides unika logistiklösning för kylkedjan kan dina produkter förbli stabila och transporteras utan att ta skada.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44