Hoppa till huvudinnehåll

Metallurgi

Air Liquide levererar gas till applikationer för metallurgi

Air Liquide levererar oxygen, nitrogen och argon till en rad olika applikationer för metallurgi, d v s allt från oxy-fuelapplikationer i smältugnar till inertering och avgasning. Vi levererar din gas i stora volymer på tank eller via on-site produktion, men även på gasflaskor. I vårt erbjudande ingår även lösningar för flaskhantering, övervakning och underhåll.

Inom metallurgisk industri finns det en rad utmaningar att hantera - du behöver kanske minska dina produktionskostnader eller förbättra produktkvalitet och produktivitet. Som tillverkare måste du samtidigt minska den eventuella miljöpåverkan som din verksamhet har och givetvis följa de regelverk som gäller miljön.

I ett långsiktigt samarbete med dig kan vi erbjuda dig vår kunskap och vår innovativa teknologi som ger dig en säker, pålitlig och konkurrenskraftig lösning för ditt samlade behov av gas, utrustning och tjänster till din bransch.

Varför välja oss?

 • 01

  Branschledande

  Air Liquide är världens ledande leverantör av industrigaser som bl a är nödvändiga för metallindustrin, t ex oxygen, nitrogen och argon.

 • 02

  Skräddarsydda lösningar

  Våra experter arbetar tillsammans med dig för att ta fram den lämpligaste och mest kostnadseffektiva gaslösningen, baserat på dina krav och önskemål när det gäller renhet, flöde, volym och säkerhet.

 • 03

  Tillförlitlighet

  Air Liquides gaslösningar är tillförlitliga, reproducerbara och i enlighet med strikta och ständigt föränderliga regelverk.

 • 04

  Global närvaro

  Air Liquides globala nätverk av experter inom metallurgi hjälper kunder över hela världen.

 • 05

  Forskning och utveckling

  Vi har ett globalt nätverk av applikationsexperter som arbetar med forskning och utveckling och som tar fram den optimala lösningen för ett givet behov.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44