Hoppa till huvudinnehåll

Miljö

Air Liquide erbjuder industri- och specialgaser för miljöapplikationer

Air Liquide erbjuder lösningar för industri- och specialgaser, utrustning och tjänster som används vid en rad olika applikationer, avsedda att skydda miljön, t ex utsläppskontroll, vattenbehandling och avfallsåtervinning.

En stor utmaning inom industrin idag är att optimera produktionen samtidigt som man måste minimera miljöpåverkan. Air Liquide samarbetar med många industriföretag för att utveckla och integrera teknik och gaslösningar som gör att t ex miljöfarliga utsläpp kan reduceras och vattenbehandlings- och avfallshanteringsprocesser kan förbättras. Våra innovativa lösningar hjälper dig, oavsett bransch, att följa strikta lagkrav för miljön. 

Läs mer om Hållbar utveckling.

Miljö – värdekedja

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Ett brett utbud

  Vi erbjuder flaskgaser i olika volymer liksom all gasutrustning som du behöver. Vi levererar också flytande gas på tank och lösningar som innebär produktion av gas på plats vid din anläggning.

 • 02

  Tillförlitliga produkter

  Unik produktionsteknologi och ISO-certifierade anläggningar säkerställer tillförlitlighet på produkterna.

 • 03

  Våra experter

  Våra experter ger dig råd om hur du kan optimera din verksamhet när det gäller gasanvändning för vattenbehandling, luftrening och avfallshantering.

 • 04

  Forskning och utveckling

  Vi har ett globalt nätverk av applikationsexperter, ingenjörer och forskning- och utvecklingsteam som hjälper dig att ta fram den optimala lösningen för ett givet behov.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44