Hoppa till huvudinnehåll

Stål- och metallbearbetning

Air Liquides gaslösningar till stål- och metallbearbetningsindustrin

Sedan mer än 100 år tillbaka utvecklar och tillverkar Air Liquide gaser, utrustning och tjänster för svetsning, skärning, ytbehandling och värmebehandling mm till stål- och metallbearbetningsindustrin. Vi erbjuder gaser – argon, oxygen, nitrogen, koldioxid, helium och hydrogen – på gasflaskor eller i flytande form på tankar (bulk), beroende på ditt behov. Våra varumärken ARCAL™, LASAL™ och ALNAT™ har utvecklats av våra experter över hela världen för att motsvara de behov och krav som finns inom stål- och metallbearbetningsindustrin.

Stål- och metallbearbetning – värdekedja

Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Varför välja oss?

 • 01

  Ett brett utbud

  Vi erbjuder flaskgaser i olika volymer liksom all gasutrustning som du behöver. Vi levererar också flytande gas på tank och lösningar som innebär produktion av gas på plats vid din anläggning.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide tillverkar gaser i en rad olika renheter för att täcka dina behov. Vi gör dessutom skräddarsydda analyser utifrån dina önskemål.

 • 03

  Experter i världsklass

  Air Liquide är ett globalt bolag med ett internationellt nätverk av experter som är specialiserade på svetsning, skärning och värmebehandling. De hjälper dig att arbeta med din utveckling och dina innovationer.

 • 04

  Hållbarhet

  Våra produkter – ARCAL™, LASAL™ m fl – för stål- och metallbearbetning har utformats med tanke på miljön, vilket innebär minskade utsläpp av koldioxid och nitrogenoxid.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44