Hoppa till huvudinnehåll
Drycker – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Deoxygenation

Air Liquide kan hjälpa dig med en lösning som avlägsnar små mängder syre i drycken. Vissa drycker innehåller komponenter som är mycket mottagliga för oxidation, vilket gör att färg och smak kan förändras under distributionen. Det har bevisats att så lite som 10 ppm oxygen kan orsaka förändringar. Genom att strila (sparge) en inert gas genom drycken före lagring och tappning på flaskor kan man reducera den resterande delen oxygen som finns i drycken ner till så lite som 1 till 3 ppm, vilket förlänger hållbarheten på drycken.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Certifierade gaser

  Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande standarder för säkerhet och kvalitet för livsmedelsprodukter.

 • 02

  Kunskap om bryggerier

  Air Liquide utvecklar ständigt nya applikationer och utrustning för dryckesindustrin. Våra experter hjälper dig att hantera dina utmaningar och fokuserar på att hjälpa dig att förbättra din produktion, kvalitet och lönsamhet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- och utvecklingscentra arbetar ständigt med att utveckla nya, ännu säkrare och effektivare, lösningar för dryckesindustrin.