Hoppa till huvudinnehåll
Drycker – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Trycksättning

Air Liquide erbjuder miljövänliga och kostnadseffektiva system för trycksättning av förpackningar för drycker, i synnerhet vattenflaskor. Om man ökar trycket i flaskan blir den mycket stabilare när den är fylld och tillsluten. Man häller en droppe flytande nitrogen i varje flaska innan man fyller på vatten eller annan dryck ovanpå den flytande gasen. Nitrogenet förångas och expanderar ungefär 700 gånger och skapar ett övertryck inuti flaskan.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Certifierade gaser

  Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande standarder för säkerhet och kvalitet för livsmedelsprodukter.

 • 02

  Kunskap om bryggerier

  Air Liquide utvecklar ständigt nya applikationer och utrustning för dryckesindustrin. Våra experter hjälper dig att hantera dina utmaningar och fokuserar på att hjälpa dig att förbättra din produktion, kvalitet och lönsamhet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- och utvecklingscentra arbetar ständigt med att utveckla nya, ännu säkrare och effektivare, lösningar för dryckesindustrin.