Hoppa till huvudinnehåll
Drycker – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Inertering, blanketing och sparging

Air Liquide hjälper dig att välja en lämplig metod för att undvika oxidation i din dryck. Oxidation inträffar när det tomma utrymmet runt en produkt innehåller fukt och oxygen (syre), vilket har en negativ effekt på själva produkten. Inertering, blanketing och sparging är de tre vanligaste sätten att undvika oxidation genom att eliminera luftens oxygen runt produkten. När man ersätter oxygen med högrent nitrogen fylls tomrummet med en torr och inert gas som skyddar din dryck.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Certifierade gaser

  Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande standarder för säkerhet och kvalitet för livsmedelsprodukter.

 • 02

  Kunskap om bryggerier

  Air Liquide utvecklar ständigt nya applikationer och utrustning för dryckesindustrin. Våra experter hjälper dig att hantera dina utmaningar och fokuserar på att hjälpa dig att förbättra din produktion, kvalitet och lönsamhet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- och utvecklingscentra arbetar ständigt med att utveckla nya, ännu säkrare och effektivare, lösningar för dryckesindustrin.