Hoppa till huvudinnehåll
Flygplanstillverkning – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Laserskärning

Air Liquide erbjuder de gaser och den gasutrustning du behöver för din laserskärningsprocess. Vid laserskärning används en laserstråle för att hetta upp metallen så att den smälter eller förgasas. Metoden används huvudsakligen på tunna metaller som kräver hög precision och hastighet.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Gaslösningar med hög kvalitet

  Våra gaser är anpassade till de nya lätta kompositmaterial som används vid tillverkning av komponenter och underhåll av flygplan.

 • 02

  Tillförlitlighet

  Air Liquides gaslösningar är tillförlitliga, reproducerbara och tillverkade enligt strikta och ständigt föränderliga regelverk.

 • 03

  Experter i världsklass

  Air Liquide är ett globalt bolag med ett internationellt nätverk av experter som är specialiserade på värmebehandling, svetsning och efterbehandling. De hjälper dig att arbeta med din utveckling och dina innovationer.

 • 04

  Hållbara lösningar

  Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling. Våra lösningar för flygplansindustrin har utvecklats med hänsyn till miljön och befintliga regelverk.