Hoppa till huvudinnehåll
Flygplanstillverkning – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

TIG-svetsning

Air Liquide erbjuder kompletta gaslösningar för TIG-svetsning, t ex våra skyddsgaser ARCAL™. TIG-svetsning (Tungsten Inert Gas) är en process som används när man behöver en mycket hög kvalitet på svetsningen, t ex vid svetsning av tryckbehållare, rör eller motordelar.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Gaslösningar med hög kvalitet

  Våra gaser är anpassade till de nya lätta kompositmaterial som används vid tillverkning av komponenter och underhåll av flygplan.

 • 02

  Tillförlitlighet

  Air Liquides gaslösningar är tillförlitliga, reproducerbara och tillverkade enligt strikta och ständigt föränderliga regelverk.

 • 03

  Experter i världsklass

  Air Liquide är ett globalt bolag med ett internationellt nätverk av experter som är specialiserade på värmebehandling, svetsning och efterbehandling. De hjälper dig att arbeta med din utveckling och dina innovationer.

 • 04

  Hållbara lösningar

  Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling. Våra lösningar för flygplansindustrin har utvecklats med hänsyn till miljön och befintliga regelverk.