Hoppa till huvudinnehåll
Fordonstillverkning – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

MIG- och MAG-svetsning

Air Liquide erbjuder de gaser och den gasutrustning du behöver till din MIG- eller MAG-svets, t ex våra skyddsgaser ARCAL™. Gasblandningar för MIG-svetsning (Metal Inert Gas) används huvudsakligen vid svetsning av rostfritt stål och aluminium eller kopparlegeringar. MAG-svetsning (Metal Active Gas) är flexibel och kan anpassas när du vill uppnå hög svetshastighet och ett rent slutresultat. Denna process används för manuell och halvautomatisk svetsning eller automatiserade och robotiserade installationer som svetsar låglegerade kolstål, höglegerat rostfritt stål eller andra legerade eller rena metaller som t ex aluminium och koppar.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas med bibehållen kvalitet och renhet fram till den plats där gasen ska användas (point of use), t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Ett brett utbud

  Vi erbjuder flaskgaser i olika volymer liksom all gasutrustning som du behöver. Vi levererar också gas på tank och lösningar som innebär produktion av gas på plats vid din anläggning.

 • 02

  Fokus på noggrannhet

  Renhet, analysnoggrannhet, pålitlighet och snabba leveranser gör att du kan uppfylla de krav och leverera de resultat som krävs för fordonsbranschen.

 • 03

  Kvalitet

  Air Liquide tillverkar gaser i en rad olika renheter för att täcka dina behov. Vi gör dessutom skräddarsydda analyser utifrån dina önskemål.

 • 04

  Innovation

  Air Liquides experter får stöd av vårt globala nätverk inom forskning och utveckling.

 • 05

  Hållbarhet

  Våra produkter – ARCAL™, LASAL™ m fl – för stål- och metallbearbetning har utformats med tanke på miljön, vilket innebär minskade utsläpp av koldioxid och nitrogenoxid.