Hoppa till huvudinnehåll
Air_Liquide_byte_av_din_ALbee_gasflaska_fyllning_av_gas

Byte av din ALbee gasflaska/fyllning av gas

Vi har återförsäljare över hela Sverige där du kan köpa din återfyllning av ALbee gasflaska.

När flaskan är tom - återfyllning av gas

Du kan köpa återfyllning av din ALbeeTM gasflaska hos någon av våra återförsäljare. Vi har nära 200 försäljningsställen över hela landet och därmed också ett försäljningsställe nära dig. Du betalar endast för gasen, och alltså inte för en ny gasflaska.

Köp av ny gasflaska

Om du behöver köpa en helt ny ALbee gasflaska, 5 eller 11 liter, kan du göra det hos våra återförsäljare. Du kan också köpa gasflaskan online i vår webshop.

När du har köpt en ALbee-flaska, är det du som har ägarrätten. Din flaska följer lagen när det gäller underhåll, tryckprovning och gasfyllning. Flaskan är köparens egendom, och kan därför inte köpas tillbaka. Tomma gasflaskor kan bara bytas till gasflaskor av samma typ, såvida du inte önskar betala mellanskillnaden.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice, som kan svara på allt som rör leveranser av gas och priser på fyllning av gasflaskor.

Övriga gaser och tjänster

myGAS kan du beställa gas online, när som helst på dygnet. Här kan du också be om en offert på olika tjänster, som t ex leveransövervakning och underhåll, liksom övriga tjänster som ger dig både säkerhet och effektivitet när det gäller att använda gas i din verksamhet.

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44