Hoppa till huvudinnehåll

Välj Air Liquide!

Air Liquide är en fantastisk arbetsplats som möjliggör utveckling av din potential.

Välkommen till Air Liquides karriärsidor! Vi anser att talang är mer än bara kunskap. Talanger inom Air Liquide är medarbetare som genom förmåga, passion och engagemang driver bolagets framgång. För att möta förväntningarna från kunder i över 80 länder och inom flera affärsområden krävs en mångfald av talanger och ett långsiktigt tillvägagångssätt som säkerställer att vi har rätt kompetens på rätt plats och i rätt tid.

Lediga tjänster i Air Liquide

SÖK LEDIGA TJÄNSTER I SVERIGE

SPONTANANSÖKNINGAR

Du kan också söka lediga tjänster inom Air Liquide globalt. I "Sök lediga tjänster i Sverige" kan du välja land och andra sökkriterier.

Kontakt

Kontakta vår HR-avdelning

Sänd ett e-mail

Air Liquides HR-vision: Du växer, vi växer

På Air Liquide är vi övertygade om att varje person är unik och att var och en har sina talanger. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla din talang eftersom det också kommer att driva Air Liquides utveckling framåt.

Air Liquide är en fantastisk arbetsplats som möjliggör utveckling av din potential. Som medarbetare på Air Liquide är det viktigt att ha en proaktiv attityd till sin karriärutveckling. För att utvecklas behöver medarbetare se möjligheter och anta utmaningar, vare sig det är lokalt eller globalt. Detta underlättas hos oss eftersom vi har en djupt rotad kultur av funktionell och global rörlighet. 

Kärnan i ett företags utveckling är medarbetarnas engagemang och ständiga uppfinningsrikedom.

Våra chefer ger dagligen support till sina medarbetare genom att lyssna och vara närvarande. Dessutom genomför vi utvecklingssamtal som löpande följs upp genom kontinuerliga uppföljningssamtal. Våra HR Business Partners spelar en mer övergripande roll i att hjälpa medarbetarna att tänka på och planera för sin karriärutveckling, till exempel genom att löpande hålla ”Career interviews” med medarbetare och chefer.

Vill du ha mer information? Kontakta vår HR-avdelning

Karriärutveckling på Air Liquide

Ta beslutet att bli en del av ett företag som matchar din motivation och ambition samt erbjuder en mångfald av möjligheter, både nationellt och internationellt!

Från säljare till kommunikationschef? Från inköpschef till säljchef? På Air Liquide finns goda möjligheter att göra karriärförändringar.

Inom Air Liquide anser vi att karriärutveckling först och främst uppnås genom varierande och utmanade arbetsuppgifter, personlig utveckling och genom att vi delar erfarenheter med varandra.

För att definiera lämpliga strategier och planer som hjälper dig i din karriärutveckling arbetar du tillsammans med din chef. Sambandet mellan våra medarbetare och företagets framgång betyder också att vi kontinuerligt måste locka till oss de bästa medarbetarna. Detta gör vi inom Air Liquide genom att följa vår vision – att vara en fantastisk arbetsplats.

En karriär inom Air Liquide innebär möjligheter att utforska många olika typer av tjänster över hela världen. Det innebär också att du är en del av ett företag som verkligen investerar i din utveckling.

Din framgång driver Air Liquides framgång och vi förbereder dig på att lyckas.

På Air Liquide anser vi att  medarbetarna är källan till vår framgång och därför är bolaget beroende av medarbetarnas intelligens, kreativitet och strävan att ständigt förbättra sina prestationer. Vi ger medarbetarna ansvar och har förtroende för deras sätt att utföra arbetet. Inom vårt företag uppmuntrar vi också till en hälsosam balans mellan privatliv och arbetsliv eftersom vi vet att detta leder till engagerade och framgångsrika medarbetare.

Technical recognition program

Air Liquide växer och utvecklas tack vare medarbetarnas innovativa kunskaper. Vårt Technical recognition program, Technical Community Leaders, är skapat för att upptäcka, utveckla och uppmärksamma ovärderlig teknisk kunskap hos våra medarbetare.

Air Liquide University

Air Liquide University skapar globala program som främjar innovation, öppenhet, prestation och mångfald:

 • Introduktioner
 • Ledarskapsutbildningar
 • Utbildning inom strategiska affärsområden
 • Sälj- och affärsinriktade utbildningar

Air Liquide University utvecklar också utbildningar som täcker behoven av rollspecifik och teknisk utbildning för de olika företagsfunktionerna. Universitetets roll är att främja de grundläggande principerna som innovation, öppenhet, prestation och mångfald. Universitetet uppmuntrar till samarbete och förståelse för Air Liquides strategiska prioriteringar, samtidigt som det strävar efter att underlätta nätverkande mellan olika grupper. Universitetet använder nya inlärningsmetoder för att företaget ska hålla jämna steg med rådande trender och förväntningar.

Vill du ha mer information? Kontakta vår HR-avdelning

För studenter och nyutexaminerade

Air Liquides program för studenter och nyutexaminerade

Vi har ett antal program för dig som är student eller nyutexaminerad. Du kan också träffa oss på arbetsmarknadsdagar.

Som student är det viktigt att du planerar din karriär. Fundera på vad det är för typ av jobb du är intresserad av och var du skulle passa in. Air Liquide är världsledande inom gaser för industri, medicin och miljö. Med verksamhet i över 80 länder och cirka 67.000 anställda har Air Liquide många spännande karriärvägar och lediga tjänster.

På följande sidor hittar du information om Air Liquides program för studenter och nyutexaminerade.

 • Master-uppsats
 • Summer school
 • Internationell praktik
 • VIE – För internationell erfarenhet
 • ALLEX – För framtida ledare

Intresserad av något av programmen?

Kontakta vår HR-avdelning

Master-uppsats

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på din masteruppsats på Air Liquide.

Du kommer själv med förslag på ämne som skulle vara till nytta för både dig själv och företaget. Vi erbjuder individuell handledning och möjlighet att få praktisk erfarenhet. För oss är det en fantastisk möjlighet att få arbeta med talangfulla och engagerade studenter.

Summer School i Paris

Intresserad av att spendera en vecka i Paris för att lära dig mer om Air Liquide-koncernen?

Summer School erbjuder toppstudenter världen över en möjlighet att upptäcka Air Liquides mångfald av verksamheter under en vecka på vårt huvudkontor i Paris. Skulle du vilja följa med på detta äventyr?

Bli en av 30 utvalda studenter som får ovärderlig insikt i den dagliga driften och utmaningarna på Air Liquide. Programmet består av företagspresentationer, platsbesök, gruppdiskussioner, fallstudier, team building och mycket mer! Inte nog med det, Summer School kan bli ditt första steg mot en karriär inom Air Liquide. Deltagarna är Air Liquides gäster och utgifter för aktiviteter som ingår i schemat betalas av Air Liquide:

 • Försäkring
 • Visa och administrativa avgifter
 • Flygbiljett till och från Paris
 • Boende, frukost och lunch

Internationell praktik

Air Liquide erbjuder utvalda studenter möjlighet att göra praktik utomlands.

Praktiken varar mellan 2-6 månader, beroende på både deltagarens och verksamhetens behov. Du  erbjuds möjlighet att få en ovärderlig inblick i den dagliga verksamheten och de utmaningar som de olika verksamhetsområdena ställs inför. Genom praktiken knyter du kontakter samtidigt som du har ett proaktivt förhållningssätt till din karriärutveckling.

VIE – för nyutexaminerade studenter

VIE (Volonariat Inernational en Entreprise med bas i Frankrike) ger nyexaminerade studenter en unik möjlighet att genomföra ett internationellt uppdrag.

Uppdraget pågår under en  tidsperiod på ca 6 till 24 månader, med ersättning. Med denna internationella erfarenhet krävs att du tar ett eget ansvar,  vilket förbereder dig inför din kommande karriär.

Air Liquide erbjuder flera olika VIE-roller, både när det gäller geografisk plats, verksamhetsområde och arbetsuppgifter. Genom att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar lär du dig att leda egna projekt.

ALLEX – ett program för framtida ledare

Ska du snart ta din examen och funderar på att utveckla din karriär inom Air Liquide?

Kanske du undrar över vilken del av vår stora verksamhet som kommer att vara bäst för dig när det gäller att utveckla dina kunskaper? Vi har svaret. Vi kallar programmet ALLEX, vilket står för Air Liquide Leading EXellence. Detta är ett tvåårigt program som ger nyexaminerade studenter möjlighet att prova på att arbeta inom flera olika verksamhetsområden och lära sig om företagets kultur.

Maria Larruy har en Master i Logistik från DTU Technical University of Denmark. Maria påbörjade ALLEX programmet som Nordic supply chain analyst i Malmö Oktober 2015. Hon säger så här:

“I expect the ALLEX program to give me practical experience and a broad insight in all parts of the business while making contacts with people at all levels of the company. My onboarding has been very smooth, and I feel warmly welcomed by my colleagues. An introduction and training plan is helping me obtain all the competences I need for my position, and I am really excited about being a member of the team.”

Läs mer

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44