Hoppa till huvudinnehåll
Livsmedel – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Cryo-mekanisk frysning

Air Liquide erbjuder flytande nitrogen eller koldioxid med livsmedelskvalitet för användning tillsammans med mekanisk frysning för att öka kapaciteten i den mekaniska frysen. Denna metod kan ge förbättrad avkastning samtidigt som man bevarar fukten och minimerar skador på våta eller klibbiga produkter. Våra specialister har utvecklat en rad applikationer för att förbättra mekaniska frysprocesser genom integrerade system, som t ex frystunnlar eller doppfrysar som snabbt gör en skorpa på livsmedlet och stänger inne fukten.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

  • 01

    Certifierade gaser

    Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande säkerhets- och kvalitetsstandarder för livsmedelsprodukter.

  • 02

    Branschexpertis

    Air Liquide utvecklar och förbättrar ständigt nya applikationer och ny utrustning för livsmedelsindustrin för att du ska kunna hantera de utmaningar som rör säkerhet och kvalitet.