Cryogenic bottom injection
Cryogenic bottom injection är en lämplig lösning för temeraturkontroll av kött, skaldjur, deg och en rad olika processade livsmedel när dessa blandas, knådas eller mals. Air Liquides innovativa teknologi injicererar antingen flytande nitrogen eller flytande koldioxid i botten av t ex blandaren för att säkerställa att gasen tränger in ordentligt i processen, vilket ger en bättre temperaturkontroll och formning. Våra lösningar kombinerar livsmedelsgaser av hög kvalitet med optimalt designad utrustning för att få en enhetlig och snabb kylning genom ett antal injicieringsställen, vilket ökar både effektivitet och kvalitet på processen.
Läs mer om cryogenic bottom injection:
Gaser
Utrustning
Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.
Tjänster
Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.