Hoppa till huvudinnehåll
Livsmedel – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Cryogenic bottom injection

Cryogenic bottom injection är en lämplig lösning för temeraturkontroll av kött, skaldjur, deg och en rad olika processade livsmedel när dessa blandas, knådas eller mals. Air Liquides innovativa teknologi injicererar antingen flytande nitrogen eller flytande koldioxid i botten av t ex blandaren för att säkerställa att gasen tränger in ordentligt i processen, vilket ger en bättre temperaturkontroll och formning. Våra lösningar kombinerar livsmedelsgaser av hög kvalitet med optimalt designad utrustning för att få en enhetlig och snabb kylning genom ett antal injicieringsställen, vilket ökar både effektivitet och kvalitet på processen.

Läs mer om cryogenic bottom injection:

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

  • 01

    Certifierade gaser

    Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande säkerhets- och kvalitetsstandarder för livsmedelsprodukter.

  • 02

    Branschexpertis

    Air Liquide utvecklar och förbättrar ständigt nya applikationer och ny utrustning för livsmedelsindustrin för att du ska kunna hantera de utmaningar som rör säkerhet och kvalitet.