Hoppa till huvudinnehåll
Livsmedel – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

IQF-frysning

Air Liquide erbjuder avancerade immersionsfrysar och frystunnlar som är lämpliga för en rad produkter, t ex bakade livsmedel, frukt och grönsaker, skaldjur och färdiglagade rätter. Våra IQF-lösningar (Individual Quick Freezing) eliminerar risken att de frysta produkterna klumpar ihop sig och underlättar portionering och mixning av förpreparerade frysta produkter som t ex små klibbiga produkter som frukt.

Air Liquide har omfattande kunskap om IQF och har utvecklat lösningar med nitrogen eller koldioxid som är både innovativa och lätta att skräddarsy.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

  • 01

    Certifierade gaser

    Air Liquides gaser tillverkas i enlighet med gällande säkerhets- och kvalitetsstandarder för livsmedelsprodukter.

  • 02

    Branschexpertis

    Air Liquide utvecklar och förbättrar ständigt nya applikationer och ny utrustning för livsmedelsindustrin för att du ska kunna hantera de utmaningar som rör säkerhet och kvalitet.