Hoppa till huvudinnehåll
Luft

Luft

Används bl a som instrument- spol- och nollgas

Användning av luft

Luft som en ren gas från Air Liquide innehåller låga halter av orenheter, vilket gör att tillförlitligheten på dina analysresultat blir bättre och att du kan förlänga serviceintervallerna för dina labinstrument och detektorer. Vi erbjuder dig en rad olika renheter på vår luft. ALPHAGAZ™ 1 och ALPHAGAZ 2 använder du som arbetar med forskning och analyser, eftersom ALPHAGAZ passar perfekt i flamdetektorer (AAS, CLD, FID, THC), som instrumentgas (LCMS, NMR, TGA, TOC), spolgas (UV, FTIR) och nollgas (GC-FID, FTIR).

Leverans av luft

Air Liquide levererar luft på gasflaskor i olika volymer och med olika renheter. Våra gasflaskor är utrustade med någon av våra moderna och smarta flaskventiler som ingår i det vi kallar Top-familjen, det vill säga SMARTOPTM, ALTOPTM eller EXELTOPTM.

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din syrgas eller syrgasblandning fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Läs mer om utrustning och gastillbehör 

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Läs mer om våra tjänster:

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Läs mer om luft:

Branscher som använder luft

Läs mer om användning av luft inom din bransch:

Sjukvård

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44