Hoppa till huvudinnehåll

Neutralisering efter blekning

Koldioxid kan användas för att pH-reglera mekanisk eller kemisk massa efter alkalisk blekning, i synnerhet när man har använt väteperoxid. Fördelarna med att använda koldioxid, jämfört med traditionella syror, är att koldioxid är en svag syra som är enklare, säkrare och mer pålitlig. Koldioxid genererar dessutom ingen ökad salthalt, d v s det blir minskad korrosionsrisk samt minskad sulfathalt i avloppsvattnet.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Branschledande

  Air Liquide är en ledande global leverantör av industrigaser, som oxygen, nitrogen och koldioxid, som är nödvändiga för produktion av papper och pappersmassa.

 • 02

  Experter på vattenbehandling

  Våra experter hjälper dig att installera lösningar för behandling av avloppsvatten.

 • 03

  Skräddarsydda lösningar

  Våra experter arbetar tillsammans med dig för att hitta den mest passande och kostnadseffektiva gasförsörjningen, baserat på dina krav på renhet, flöde, volym och säkerhet.