Hoppa till huvudinnehåll

Nexelia för kylning och frysning

Gaser, utrustning och teknisk support

Totallösning för kylning och frysning av livsmedel

Nexelia för kylning och frysning av livsmedel är en totallösning som omfattar leverans av Air Liquides livsmedelsgaser ALIGAL 1 och 2, applikationsutrustning och teknisk support samt ett skräddarsytt Performance Service-program som optimerar din livsmedelsprocess. Erbjudandet är utformat för dig som vill ha konkurrenskraftiga kostnader för kylning eller frysning av livsmedelsprodukter.

Vi definierar, tillsammans med dig, de resultat du vill uppnå. I vårt åtagande ingår att hjälpa dig att uppnå dessa resultat.

Kryogen kylning och frysning är ett konkurrenskraftigt alternativ

Ändrade matvanor hos konsumenterna och stigande priser på såväl livsmedelsråvaror som drivmedel gör att du som livsmedelsproducent måste fokusera på innovationer och på att hålla dina kostnader nere. Processer som involverar kryogen kylning och frysning av livsmedel är ett konkurrenskraftigt alternativ när det gäller produktivitet, flexibilitet och kostnader, utan att du behöver ge avkall på livsmedelssäkerhet och produktkvalitet.

Läs mer om Nexelia för kylning och frysning av livsmedel:

Leverans av gas

Air Liquide levererar ALIGAL livsmedelsgas i olika volymer och koncentrationer, på gasflaskor eller i flytande form.

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till din arbetsplats där gasen ska användas, t ex gascentraler och regulatorer.

Läs mer om utrustning och gastillbehör

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Läs mer om Air Liquides tjänster:

Branscher som använder Nexelia

Läs mer om användning av Nexelia inom din bransch:

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44