Hoppa till huvudinnehåll
Stål- och metallbearbetning – värdekedja
Välj det steg i värdekedjan där Air Liquide kan erbjuda dig en lösning.

Förbränning med Oxyfuelbrännare

Air Liquide erbjuder Oxyfuelbrännare för smältning av järn, stål, aluminium, bly, koppar och mässing.

Gaser

Utrustning

Air Liquide erbjuder gasutrustning så att du på säkrast möjliga sätt kan få din gas fram till den plats där gasen ska användas, t ex gascentral och uttagspost.

Tjänster

Air Liquide erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna använda våra gaser på ett så säkert, effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Säkerhetsdatablad och broschyrer

Varför välja oss?

 • 01

  Ett brett utbud

  Vi erbjuder flaskgaser i olika volymer liksom all gasutrustning som du behöver. Vi levererar också flytande gas på tank och lösningar som innebär produktion av gas på plats vid din anläggning.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide tillverkar gaser i en rad olika renheter för att täcka dina behov. Vi gör dessutom skräddarsydda analyser utifrån dina önskemål.

 • 03

  Experter i världsklass

  Air Liquide är ett globalt bolag med ett internationellt nätverk av experter som är specialiserade på svetsning, skärning och värmebehandling. De hjälper dig att arbeta med din utveckling och dina innovationer.

 • 04

  Hållbarhet

  Våra produkter – ARCAL™, LASAL™ m fl – för stål- och metallbearbetning har utformats med tanke på miljön, vilket innebär minskade utsläpp av koldioxid och nitrogenoxid.