Hoppa till huvudinnehåll
SMARTOP och ALTOP

Top-familjen

Gasflaskor för alla dina behov

Top-familjen är Air Liquides praktiska gasflaskor

Air Liquide har ett komplett program med praktiska gasflaskor för dig som svetsar. Bakom produktnamnen EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ och ALbee™ med MINITOP™-huv finns gasflaskor med olika tillbehör för alla dina behov och krav, oavsett om du förbrukar stora mängder gas eller behöver en mindre mängd gas för t ex hobbysvetsning. Vi har gett våra gasflaskor samlingsnamnet Top-familjen.

EXELTOP™ är utrustad med Air Liquides nya tvåstegsregulator

Exeltop

EXELTOP är en avancerad inbyggd tvåstegsregulator och efterföljaren till vår bästsäljare ALTOP. Air Liquide har utvecklat EXELTOP för dig som svetsar och vår ledande teknologi och samlade expertis har lett fram till en unik lösning med ett antal fördelar:

  • Stabilt gasflöde tack vare den inbyggda tvåstegsregulatorn.
  • Snabb och säker anslutning varje gång. Snabbkopplingsanslutning till alla gaser.
  • Användarvänlig design, nyutvecklad on/off-spak och nytt graderat vred.
  • Hållbar med ergonomisk och tålig flaskhuv.

Läs mer om EXELTOP

ALTOP™ är Air Liquides bästsäljare i Top-familjen

ALTOP Air Liquide

ALTOP är fram till idag Air Liquides bästsäljare inom Top-familjen. Den är alltid klar att använda - bara anslut slangen så kan du börja svetsa direkt. Snabbkopplingen får du av oss!

ALTOP har integrerad och skyddad regulator som är utrustad med on/off-spak, innehållsmätare och handtag. Mycket enkelt och mycket funktionellt.

Läs mer om ALTOP

SMARTOP™ är Air Liquides gasflaska med standardventil

SMARTOP

SMARTOP är Air Liquides gasflaska med standardventil för dig som svetsar. Detta är en flaskventil med on-/off-spak och inbyggd innehållsmätare för gasflaskor. Den har också en restgasventil som hindrar orenheter från att tränga in i flaskan. Du ansluter din egen regulator på flaskan.

Läs mer om SMARTOP

ALbee, broschyr

PDF - 994.34 KB

ALbee™ utrustad med MINITOP™ är Air Liquides smarta köpflaska

ALbee with Minitop

ALbee har integrerad och skyddad regulator som är utrustad med on/off-spak, innehållsmätare och handtag. ALbee är det perfekta valet om du inte använder stora mängder gas. Du betalar ett engångsbelopp för att disponera flaskan. När flaskan är tom kan du vända dig till någon av våra drygt 200 återförsäljare över hela landet, för byte av flaskan. Du betalar bara för gasen. 

ALbee finns både för dig som skyddsgassvetsar och för dig som använder acetylen & oxygen till svetsning, skärning och lödning. Den finns även med nitrogen (Cool) för dig som arbetar inom HVAC-applikationer. ALbee passar speciellt dig som är mobil användare eller hobbysvetsare.

Läs mer om ALbee

Köp din gasflaska online!

Du kan smidigt köpa din gasflaska online.

Gas till ballonger

Gör det ännu festligare på din studentfest, ditt barnkalas, födelsedagen eller bröllopet! ALbee™ Fly ger ditt party ett lyft med heliumballonger. Mer information om gas till ballonger hittar du på ALbee Fly 

Adress

Lundavägen 151, 212 24 Malmö

Telefon

020 44 01 44